"Dobrodošao privredniče!" - ... riječi su koje će Vas dočekati pri dolasku na 12. Sajam privrede – Tešanj 2016.!

18.05.2016

Sa ponosom Vas obavještavamo da su završene pripreme za sutrašnje otvaranje 12. Sajama privrede – Tešanj 2016., koji će se održati od 19. do 21.5. u Tešnju, na lokaciji Kraševo bb – Carina. Početak svečane ceremonija otvaranja Sajma je zakazan za 11 sati.

Potvrđeno je učešće više od 120 domaćih i inostranih izlagača, koji će zauzeti preko 3.500 kvadrata zatvorene i oko 7.000 kvadrata otvorene površine.

Udruženje/Udruga privrednika "Biznis Centar” Jelah-Tešanj, kroz dvanaest godina dugu tradiciju organizovanja sajma, koristi ovu manifestaciju za efikasno povezivanje bosanskohercegovačkih i inostranih kompanija, promociju investicija i daljnje jačanje poslovnih veza između privrednika.

Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH kao partner sajma, prepoznala je značaj ovog sajma za bh. privredu, te će na svom štandu, kroz razgovore sa privrednicima razmijeniti iskustva i informacije, u cilju razvijanja poslovnih aktivnosti.

Pripremljen je bogat program, koji će obogatiti sadržaj Sajma, te privrednicima i posjetiocima ponuditi mnoštvo korisnih informacija i dodatno potaknuti razvoj privrede.

Koristimo priliku da još jednom pozovemo privrednike i građane da posjete Sajam, uzmu učešće u bogatom programu i uvjere se da je reputacija koja nas prati zaslužena!

U prilogu možete naći Agendu Sajma i Plan Sajma, koji će Vam pomoći da se bolje snađete i na najbolji način iskoristite vrijeme koje ste planirali za posjetu Sajmu privrede Tešanj!