10. Međunarodni sajam poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO – Gračanica, 16-19.04.2019. godine

24.03.2019
Već deseti put zaredom, međunarodni sajam poduzetništva i obrta širokog spektra GRAPOS EXPO održati će se ove godine od 16. do 19. aprila u Gračanici. Deset godina postojanja dokaz su kvaliteta i povjerenja kada govorimo o bilo kojoj poduzetničkoj sferi.

GRAPOS EXPO je sajam poduzetništva i obrta širokog spektra, međunarodnog karaktera i razvojno-edukativnog usmjerenja. Sajam se profilira kao sajam dostignuća proizvodnog i uslužnog poduzetništva i obrta, starih i umjetničkih zanata te kvalitetnih uvjeta iz okruženja koji doprinose razvoju poduzetništva i obrta.

Ove godine za svoju prvu deceniju postojanja ide korak dalje pa će tako svi posjetitelji i posjetiteljice imati priliku da uživaju i u ekskluzivnom Auto Show Week-u. Agencija Colosseum nakon dvije uspješne godine u Tuzli, Auto Show u saradnji sa Boms-Expo seli u Gračanicu kako bi se svim prisutnima predstavili najnoviji modeli vrhunskih brendova automobila.B2B susreti:
U saradnji sa BisNode, tokom sajma će se organizirati i B2B susrete, a zainteresirane firme se pozivaju da se prijave  za učešće, te iskoriste ovaj najbrži i najefikasniji način umrežavanja sa potencijalnim poslovnim partnerima na jednom mjestu.

Nexus susret mladih poduzetnika
Na Grapos Expo-u u konferencijskom dijelu održat će se i Nexus - prvi susreti mladih poduzetnika u organizaciji Udruženja mladih poduzetnika iz cijele BiH.

Za sve dodatne informacije kao i registraciju izlagača posjetite web stranicu www.graposexpo.com ili pozovite na broj +387 (0) 35 / 783 – 040.