AHK BiH pokreće saradnju sa njemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku i njihovom platformom za dobavljače

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini pokreće ekskluzivnu saradnju sa njemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V) i njihovom platformom za dobavljače https://www.bmeopensourcing.com/en/.  

Ovo udruženje, osnovano 1954. godine i sa preko 9750 individualnih i korporativnih članova, predstavlja profesionalno udruženje za kupce, menadžere lanca snabdijevanja i logističare u Njemačkoj i Centralnoj Evropi. Sa svojom online platformom, BME podržava kako svoje članove, tako i druge donosioce odluka u pronalaženju inovativnih dobavljača i pružaoca usluga na izabranim međunarodnim tržištima.  

Dvojezična platforma će vam omogućiti da predstavite svoju firmu, proizvode i usluge potencijalnim njemačkim kupcima, a zainteresovanim kupcima iz Njemačke brzu pretragu prema traženoj djelatnosti.

Pored platforme, BME će saradnju sa Predstavništvom njemačke privrede u Bosni i Hercegovini i našim kompanijama/dobavljačima promovisati PR i marketinškim aktivnostima u Njemačkoj putem svojih društvenih mreža.

Članovi našeg udruženja Wirtschaftsverein BiH imaju posebnu pogodnost prilikom registracije u iznosu od 50 % za prvu godinu članstva na portalu.

Cijene usluge na godišnjem nivou iznosi:
125 EUR + 17% PDV za članove udruženja Wirtschaftsverein BiH*
250 EUR + 17% PDV za sve ostale kompanije iz Bosne i Hercegovine.  
*Navedena cijena se odnosi na prvu godinu članstva. Svaka naredna godina članstva iznosi 250 EUR + 17% PDV.

Za sva dodatna pitanja, molimo da kontaktirate Predstavništvo njemačke privrede u BiH (kontakt osoba: Mirza Karahodža, tel: 387 33 295 911 ili e-mail: mirza.karahodza@ahk.ba).