B2B susreti sa češkim privrednicima na sajmu Energa u Tuzli

13.05.2016
Privredna/Gospodarska komora Federacije Bosne i Hercegovine kao partner sajma, obavještava da će državna kancelarija Češke Republike, Agencija za podsticanje trgovine - CzechTrade Podgorica, ove godine promovisati potencijale 8 čeških kompanija, na Međunarodnom sajmu energetike – Energa, u Tuzli od 7. do 9. juna 2016. godine.

Sajam ENERGA je poznat kao mjesto susreta uglednih domaćih i inostranih kompanija i institucija koje svoja raznovrsna istraživačka i proizvodna ostvarenja, trendove i dostignuća moderne energetike, te različite oblike poslovne saradnje, prezentiraju u stručnoj-relevantnoj javnosti. Organizacija Sajma omogućava izlagačima da u okviru poslovnih susreta ostvare direktan kontakt i upoznavanje s potencijalnim poslovnim partnerima.

Privredna/Gospodarska komora F BiH u saradnji sa Češkom agencijom za podsticanje trgovine, poziva sve zainteresirane privrednike da se prijave za B2B sastanke sa istaknutim češkim privrednicima i iskoriste mogućnost ostvarenja poslovnih kontakta, u cilju internacionalizacije poslovanja.

Prijava za B2B sastanke je otvorena do 20.5.2016. godine. Dovoljno je da predstavnici kompanija iz Bosne i Hercegovine odaberu neku od čeških kompanija sa spiska, i kontaktiraju predstavništvo u Podgorici da im u dogovorenom terminu zakažu B2B sastanak.

Spisak kompanija iz Češke Republike možete naći ovdje.

Kontakt osoba:
Izudin Gušmirović
direktor predstavništva u Podgorici

Češka agentura za podsticanje trgovine ǀ CzechTrade
Studentska lam 10 ǀ 81 000 Podgorica ǀ Crna Gora ( Montenegro )
Tel: +382 20 290 438 ǀ Mobil: +382 69 334 521
E-mail: izudin.gusmirovic@czechtrade.cz
www.czechtrade.cz, www.czechtrade.eu