Dodjela Povelje zahvalnosti na Kongresu poduzetnica Hrvatske i regije

08.03.2019


Kongres poduzetnica Hrvatske i regije, održava se danas, na međunarodni Dan žena, u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra i Grada Zagreba.

Kao najveći poslovni skup žena u biznisu jugoistočne Europe u ovom dijelu svijeta, bio je i ostao stjecište otvaranja novih poslovnih prilika, razmjene iskustava, želje za suradnjom i umrežavanjem, te podizanja znanja, kompetencija i vještina poduzetnica, ali i svih oni žena koje razmišljaju o poduzetništvu kao svom karijernom izboru.

Na poziv gospođe Sanele Dropulić, direktorice Ženskog poduzetničkog centra, Kongresu je prisustvovao i potpredsjednik Privredne/Gospodarske komore FBiH, gospodin Jašarspahić.

„Zahvalna sam Vama osobno i Vašem Uredu, te Privrednoj/Gospodarskoj Komori Federacije BiH, što ste dvije godine uz naš rad, te što ste prepoznali našu misiju na snaženju i razvoju projekata žena u poduzetništvu diljem regije, napose i u BiH, te što ste uz nas u pripremama i provedbi našeg ovogodišnjeg Kongresa poduzetnica koji će se po četvrti puta održati u Zagrebu na Dan žena 08. 03.2019. godine, predstavljajući najveći poslovni skup žena u biznisu ikada organiziranog na prostorima jugoistočne Europe.

Uz Vas kao našeg iznimno konstruktivnog partnera, za primjer u cijeloj jugoistočnoj Europi učinkovite suradnje, te zajedničkog rada na jačanju žena u poduzetništvu, ove godine posebno se radujemo Vašem odazivu na naš Kongres kojemu će nazočiti više od 500 sudionica i sudionika.

Snaga ženskog poduzetništva u jugoistočnoj Europi zorno je iskazana i tijekom naših sadržaja i aktivnosti koje ste svestrano i bez imalo zadrške podržali i pomagali, stoga nam je velika čast, izniman značaj na Kongresu poduzetnica 2019. godini, uručiti Vam Povelju zahvale Ženskog poduzetničkog centra, jer ste upravo Vi bili poseban poticaj u našem radu!", riječi su gospođe Dropulić.


Potpredsjednik Jašarspahić, uz zahvalnost na dodjeljenoj Povelji, je izrazio opredjeljenost P/G Komore FBiH ka cilju jačanja poduzetništva žena, između ostalog, poticanjem zajedničke saradnje Komore sa drugim institucijama i organizacijama, kao i poticanju regionalne saradnje žena u poduzetništvu. Izrazio je vjeru da će se dosadašnja uspješna saradnja nastaviti i biti temelj zajedničkim projektima.