Godišnji investicijski susret (Annual Investment Meeting – AIM) u Dubaiju

26.02.2016
Od 11. do 13. aprila 2016. godine u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati održat će se Godišnji investicijski susret (Annual Investment Meeting – AIM).

Ova investicijska konferencija organizuje se šestu godinu zaredom, a okuplja visoke zvaničnike, investitore i privrednike iz cijelog svijeta. U prošlogodišnjoj konferenciji učestvovalo je više od 14.000 privrednika i investitora i 410 izlagača iz 120 zemalja svijeta.

Tema ovogodišnje konferencije su novi oblici direktnih stranih investicija i najbolje prakse za njihovo privlačenje. Pored tematskih izlaganja i radionica, tokom konferencije će se održavati B2B i G2B sastanci, te sastanci sa investitorima. AIM konferencija također nudi određene elektronske sadržaje putem svoje web stranice, gdje učesnici mogu napraviti profile na B2B matchmaking portalu i prijaviti projekte u project tank.

Više informacija o AIM konferenciji možete pronaći na web stranici AIM, u AIM 2016 brošuri ili na ovom grafičkom prikazu. Cijene učešća i najma izložbenog prostora možete pronaći ovdje.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće u AIM 2016, molimo da kontaktirate naš Centar za međunarodnu i saradnju sa EU fondovima:

Kontakt osoba: Aida Handžić
Tel: 033/200-419
Email: a.handzic@kfbih.com