Hrvatska tvrtka Flexy sustavi traži poslovnog partnera na tržištu BiH


Flexy sustavi d.o.o. Zagreb traže poslovnog partnera u BiH. Nakon što su ostvarili dobre poslovne rezultate na hrvatskom tržištu, plan im je tržište BiH, Srbije i Slovenije.

Tvrtka je sudjelovala na ovogodišnjem sajmu Renexpo u Sarajevu i predstavila najnoviju opremu i tehnologiju za sustave grijanja, hlađenja i ventilacije.

U BiH već imaju dva uspješno realiziranana projekta. U Sisecam Soda Lukavac su isporučili ventilator sa kapacitetom od 50.000 m3/h, dok su u Tvornici obuće Sportek Kotor Varoš ugradili klimatizacijske uređaje sa rekuparacijom topline.

Inače, Flexy sustavi d.o.o. Zagreb je tvrtka s timom iskusnih inženjera, koji su svojim znanjem, dugogodišnjim iskustvom u struci i inovativnim pristupom okupili vrhunske stručnjake u svijetu klimatizacije, nude optimalna tehnička rješenja za najzahtjevnije zadatke iz svih područja klimatizacije i rashladne tehnike, za rezidencijalne, komercijalne i industrijske aplikacije, po sistemu "ključ u ruke" za sve vrste sustava grijanja, hlađenja, ventilacije i rashladne tehnike.

Tvrtka Flexy sustavi d.o.o. zastupnik je i više renomiranih proizvođača klimatizacijske i ventilacijske opreme kao što su: Lennox E.M.E.A - Francuska, Sodeca – Španjolska, Frigabohn – Francuska, Mita- Italija, Union Foam- Italija, Grada – Belgija i dr.

Opis opreme zajedno s ostalim preporukama tvrtke na web stranici: www.flexy-sustavi.hr