Izaslanstvo Sajma Viroexpo posjetilo Privrednu/Gospodarsku komoru FBiH

20.01.2023Predsjednik Gospodarske komore Federacije BiH doc.dr.sci. Marko Šantić sa stručnim suradnikom Dariom Planinićem primio je izaslanstvo Sajma Viroexpo 2023. u kojem su bili, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, predsjednik HGK ŽK Virovitica Zlatko Pleša, te direktor sajma Viroexpo Bojan Mijok.
Na sastanku se razgovaralo o detaljima i modelu nastupa BiH kao Zemlje partner na 26. Međunarodnom sajmu Viroexpu, koji će se u Virovitici održavati od 17. do 19. veljače ove godine. 
Izaslanstvo Viroexpa zahvalilo se predsjedniku Šantiću na dosadašnjoj dugogodišnjoj suradnji za nastup BiH gospodarstvenika na Viroexpu zadnjih dvadeset godina.
Predsjednik Šantić iskazao je zadovoljstvo i čast na ukazanom povjerenju Komori koja će u ime zemlje partnera BiH voditi aktivnosti oko nastupa na 26. Međunarodnom sajmu Viroexpo. 

Podsjetimo, uz BiH kao Zemlju partner, Županija partner Viroexpa 2023 će biti Ličko-senjska županija, dok je pokroviteljstvo potvrdilo i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.