Nastavak uspješne suradnje : Predsjednik Komore FBiH u posjeti tvrtki ''Rimac automobili ''d.o.o. Sveta Nedelja

04.07.2017Privredna/Gospodarska komora F BiH  u  aktivnostima  i projektima uživa veliku podršku svojih  prijatelja i partnera. Jedna od vrlo uspješnih suradnji ostvarena je i na nedavno održanom 13.međunarodnom sajmu privrede u Tešnju sa tvrtkom ''Rimac automobili d.o.o. Sveta Nedelja – Republika Hrvatska.

Podsjećamo, drugog dana sajma u okviru Panel diskusije koju je organizirala Komora F BiH održana je i prezentacija  ''Ideja, nastanak i put u budućnost kompanije ''Rimac automobili'' d.o.o. čiji je prezentator bio  Miroslav Zrnčević - testni inžinjer Odjela za istraživanje i razvoj  kompanije Rimac   automobili d.o.o.

Pozitivne impresije iz BiH i Tešnja, te suradnja sa Komorom F BiH su bile i povod za zvaničnu posjetu predsjednika Privredne/Gospodarske komore F BiH dr. Marka Šantića  ovoj tvrtki, kojom prilikom je posjetio proizvodni i izložbeni prostor Rimac automobila u Svetoj Nedelji.

Domaćini i gosti su saglasni  da se nastavi suradnja u narednim projektima, a sudeći po tome  koliki respekt uživa tvrtka Rimac automobili, sigurno je da će suradnja ove tvrtke sa Komorom F BiH s razlogom biti predstavljana kao ekskluzivna, na obostrano zadovoljstvo.