Otvoren 4. Sajam turizma i eko proizvoda – STEP 2017

25.05.2017
Sajam turizma i eko proizvoda STEP, otvoren je 25.05.2017. godine u Jajcu čime je i službeno označen početak turističke sezone u ovom kraljevskom gradu.

Svečanom otvaranju je sudjelovao i podržao predsjednik Privredne/Gospodarske komore FBIH dr.sc. Marko Šantić, zajedno sa ministricom Federalnog ministarstva okoliša i turizma Editom Đapo.

Oboje su naglasili da su došli dati podršku promociji turističke ponude grada Jajca, a ovakav sajam je najbolji primjer da općine znaju prepoznati mogućnosti koje im turizam daje, kao i na koji način lokalna zajednica treba djelovati u razvoju i promociji svojih mogućnosti i potencijala.

Sajam se četvrtu godinu zaredom održava pod organizacijom Agencije za kulturno povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca, i njenog direktora Huse Hadžića, ujedno i potpredsjednika Udruženja za turizam pri PGKFBIH,  te je okupio veliki broj zainteresiranih proizvođača eko proizvoda, turističkih agencija, hotelijera i ugostitelja.Informacije za privrednike  koronavirus (COVID 19)