Poziv za posjetu sajmu mode Fashion Market Square Outdoor- Poljska

24.05.2022


Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH obavještava  sve zainteresirane privredne subjekte tekstilnog sektora, dizajnere i kreatore  da će se u terminu od 14-18.06.2022. godine u Sopotu, u Poljskoj održati sajam mode Fashion Market Square Outdoor.  Sajam na otvorenom prikazat će kreacije dizajnera koji su zahvaljujući praksi i usmjerenosti na originalnost postigli jedinstven stil.

Izlagači će predstaviti svojebrendove u sljedećim kategorijama: odjeća, obuća, pribor i dodaci, nakit, EKO proizvodi. Tijekom događaja učesnici će moći upoznati dizajnere koji cijene život u skladu s prirodom, principe cruelty free i veganske mode, kao i dizajnere koji doprinose razvoju modnih brendova Poljske. Dizajneri, obrtnici i umjetnici,  FMS Outdoor je mjesto gdje ćete pronaći puno originalnih i jedinstvenih projekata.

Na poziv  Agencije za promociju Poljske omogućena je posjeta navedenom događaju, pri kojoj organizator snosi troškove smještaja, posjete sajmu kao i posjetu i susrete sa određenim poljskim kompanijama.

Sve informacije o sajmu su dostupne su na linku: https://fashionmarketsquare.pl/
Vaše interesovanje  o posjeti sajmu možete iskazati putem email na adresu: j.zejnilagic@kfbih.com ili putem telefona na broj: +387 33 566 313 najkasnije do 31.05.2022.godine.