Poziv za prezentaciju Vodiča za pristup izvorima finansiranja, Alata za procenu tržišta i inovativnosti, te E-learning kurseva

17.01.2023

24.01.2023. godine
Mesto: Hotel Palisad, Zlatibor

Poštovani,

Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH zajedno sa partnerima Privrednom komorom Zlatiborskog upravnog okruga i Centrom ENERGIS, nastavlja aktivnosti na projektu prekogranične saradnje „ENHANCE – podrška za unapređenje konkurentnosti i zapošljavanja".

Ekspertni tim u okviru projekta radio je na izradi Alata za procjenu tržišta sa ciljem da se pomogne malim i srednjim preduzećima da procjene svoju poziciju na tržištu, odrede snage i slabosti  i Alata za procjenu inovacija u svrhu procijene potencijala MSP, nivoa inovativnosti proizvoda i usluga. Razvijeni su e-learning kursevi za razvoj malih i srednjih preduzeća, te će isti biti trajno dostupni putem web stranice projekta: https://enhance-msp.com/.

Takođe, jedna od projektnih aktivnosti je i izrada vodiča javnog finansiranja, sa ciljem pružanja podrške malim i srednjim preduzećima pristupnim sredstvima potrebnim za razvoj njihovih inovativnih proizvoda i povećanja njihovih prihoda, što u konačnici vodi do novih i stabilnih radnih mjesta.

S tim u vezi, pozivamo vas da prisustvujete prezentaciji navedenih Alata, e-learning kurseva i vodiča, koja će se održati u utorak 24.01.2023. godine, s početkom u 10:00, na Zlatiboru u Hotelu Palisad.  

Rok za prijavu je ponedeljak, 23.01.2023. godine. Prijave se vrše na mail adresu s.muslic@kfbih.com.

Projekat se implementira u okviru IPA programa prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020. koji kofinansira Evropska unija. Ugovorno tijelo ovog projekta je Ministarstvo finansija Republike Srbije, Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije (CFCU).