POZIV ZA UČEŠĆE NA POSLOVNIM SUSRETIMA BIH – TAJVAN

kfbih 07.10.2015

Privrednoj/Gospodarskoj komori Federacije Bosne i Hercegovine dopisom se obratila Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH, u kojem navodi da će privredna delegacija Tajvana posjetiti Bosnu i Hercegovinu u periodu od 21. do 24. oktobra 2015. godine.

Tim povodom, 22.10.2015. godine sa početkom u 10:00 sati, V/STK BiH organizira Poslovni forum u prostorijama Komore.
Programom je predviđeno obraćanje zvaničnika VTK/STK BiH i privredne delegacije Tajvana, predstavljanje investicijskih mogućnosti, te održavanje bilateralnih susreta kompanija.

Tajvanski partneri su izrazili najveći interes za saradnjom sa bh. proizvođačima prehrambenih proizvoda posebno vina, eteričnih ulja, organskih proizvoda, te proizvođačima i prerađivačima voća i povrća. Također, kao što se može vidjeti iz liste tajvanskih kompanija, zastupljeni su i sektori metaloprerade, mašinogradnje i elektroindustrije.

Zainteresovani za poslovne susrete sa tajvanskim partnerima potrebno je da popunjene prijave dostave najkasnije do 15.10.2012. godine putem faxa na broj 033 566 239 ili e-maila na adresu tarik.kovac@komorabih.ba.

Za sve dodatne informacije kontakt osoba je g. Tarik Kovač (tel: 033 566 235).

Pozivno pismo, Preliminarni program, Listu tajvanskih firmi, kao i  Prijavu za učešće, možete naći na stranici V/STK BiH : www.komorabih.ba .


Informacije za privrednike  koronavirus (COVID 19)