Poziv za učešće na Sajmu u Senigalliu, Italija

27.07.2016
Poštovani,

Obavještavamo Vas da će se poznati povijesni Sajam u Senigallia, Italija, ove godine održati od 20. – 30. Augusta/kolovoza u Senigallia, Italija.

Sajam predstavlja okvir projekata sa temama vezanim za gospodarski razvoj i unapređenje poslovanja, kulturnog i umjetničkog stvaralaštva, a pritom zanemarujući državne granice, sa ciljem vizije jedinstvene Jadransko Jonske regije.

Ovaj sajam sa svojih stotinu štandova i izložbenog područja od 8.000 m kvadratnih, svake godine ugošćava preko 50.000 gostiju, i jedan je od najznačajnijih sajmova ove vrste.

Ove godine, Grad Senigallia u suradnji sa AIC Forumom, čija je P/GKFBIH članica, želi biti domaćin poduzetnicima obrtnicima iz Jadransko Jonske regije, te nudi:

- Besplatan štand – gdje mogu izložiti i prodavati svoje proizvode – 3-5 dana
- Smještaj u Gradu Senigallia

Svaki sudionik sam snosi troškove transporta i ostale dodatne troškove.

Također, tradicionalni folk izvođači su pozvani. Njihovi trškovi su u potpunosti pokriveni ( smještaj i troškovi transporta).

Za sve dodatne informacije obratite se na kontakt pri Privrednoj/Gospodarskoj komori FBIH : Danijela Lovrić, tel: 036 446 065, 036 332 963, e-mail: d.lovric@kfbih.com

Ili direktno na kontakt Grada Senigallia, Mrs. Veronica Mattiello, tel 0039716629227, e-mail: v.mattiello@comune.senigallia.an.it