Seminari za pripremu Horizon 2020 projekata - GlobalGPS BH doo

10.03.2016

Preduzeće GlobalGPS BH d.o.o. organizirat će u narednom periodu seriju obrazovnih kurseva, čiji je cilj da preduzeća pripreme za izradu i prijavljivanje projekata za program Horizon 2020.

Horizon 2020 je do sada najveći program Evropske unije za podršku istraživanju i inovacijama, u sklopu kojeg su za period 2014 – 2020. godina predviđena sredstva od 77 milijardi EUR. GlobalGPS BH d.o.o., kao bh. firma koja je uspješno učestvovala u projektima u sklopu programa FP7 i prijavila svoje projekte za Horizon 2020, putem obrazovnih kurseva želi prenijeti svoja znanja i iskustvo drugim firmama zainteresovanim za korištenje EU fondova.

Prvi od ovih kurseva, pod nazivom „ECAS membership", upoznat će potencijalne učesnike Horizon 2020 programa sa ECAS portalom, centralnom web stranicom putem koje se prijavljuju projekti za Horizon 2020, te provesti ih kroz sve radnje potrebne za ostvarivanje članstva u ECAS-u. Članstvo u ECAS-u je prvi korak kod prijave projekata za Horizon 2020.

GlobalGPS BH d.o.o. nudi svim učesnicima koji se prijave na trodnevni kurs „ECAS membership" posredstvom Privredne komore FBiH posebnu cijenu učešća od 350.00 KM + PDV. Cijena za učesnike iz drugih gradova (koja uključuje 4 noćenja u hotelu sa 3 zvjezdice u Sarajevu sa doručkom i ručkom) je 445.00 KM + PDV.

Više informacija o kursu „ECAS membership" i terminima održavanja za mart 2016. godine možete pronaći u pozivu za učešće i agendi.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće u kursu, molimo da priloženi prijavni obrazac popunite i dostavite na adresu prijave@globalgps.ba, te izvršite uplatu naknade prema uputstvima iz prijavnog obrasca.

Za sve dodatne informacije, molimo da kontaktirate GlobalGPS BH d.o.o. putem telefona na 033/836-787.