Sporazum o suradnji između GK Federacije BIH i GK Chieti

14.04.2016
Na 19. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2016., neposredno prije Međunarodne konferencije o „Novim perspektivama razvoja BIH kao dijela Jadransko Jonske regije" , upriličeno je i potpisivanje sporazuma o suradnji između Gospodarske komore Chieti, Italija i Gospodarske komore Federacije Bosne i Hercegovine.

Potpredsjednik GKFBIH dr.sc. Marko Šantić i predsjednik GK Chieti Roberto di Vincenzo su na temelju prijašnje suradnje uvidjeli potrebu za službenim sporazumom o suradnji između ove dvije komore, kojim se obe obvezuju na zajedničko implementiranje aktivnosti usmjerenih na razvoj poslovne suradnje, na razvoj poduzetništva i poslovnog sistema i gospodarstva u obje zemlje, odnosno na osnaživanje gospodarskih veza među ove dvije države na Jadransko Jonskom području.

Na poziv potpredsjednika Šantića, Gospodarska komora Chieti i njihova Agencija za razvoj, koja djeluje pri komori, su doveli više talijanskih gospodarskih subjekata u posjetu Sajmu i Bosni i Hercegovini. Tom prilikom im je Gospodarska komora FBIH organizirala B2B poslovne sastanke sa tvrtkama iz BIH , te su izuzetno zadovoljni ostvarenim kontaktima i organizacijom istih.


Informacije za privrednike  koronavirus (COVID 19)