TEHNOLOGIJA ZA BUDUĆNOST: Privredna/Gospodarska komora FBiH partner Grupaciji BIESSE u organiziranju posjete njihovim pogonima

12.09.2018
BIESSE je kompanija koja je na najbolji način promovisala svoje proizvode iz Grupacije, primivši predstavnike drvnog sektora BiH u radnu posjetu. To je najbolji način da pokažu  predstavnicima kompanija svoje tehnološke mogućnosti, servisiranje strojeva i predstave što im je cilj proizvoditi za ubuduće.Grupacija BIESSE i BH SERVICE sa partnerima Privrednom /Gospodarskom komorom FBiH, ZEDOM i Drvnim klasterom namještaj i drvo, može se slobodno reći uspješno su organizirali posjetu kompanija iz BiH u periodu od 05.-08.09.2018. uz obostrano zadovoljstvo i bolju suradnju.

Naravno, zadovoljstvo je obostrano iz razloga što su predstavnici drvnog sektora i akademske zajednice vidjeli strojeve za obradu koje mogu koristiti kako bi povećali produktivnost, kvalitet  i konkurentnost proizvoda, a Grupacija da proda svoj proizvod.

Kao prvi korak suradnje je otvaranje SHOW ROOM-a u Zenici koji će ujedno služiti i za obuku studenata i uposlenih u kompanijama.