Virovitica: Plenković posjetio štand Gospodarske komore Federacije BiH i PŽ na sajmu VIROEXPO i razgovarao s predsjednikom Komore dr. Šantićem

Izvor: hms.ba 24.02.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković posjetio je danas zajednički štand Gospodarske komore Federacije BiH i Posavske županije na međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, kojeg je hrvatski premijer svečano otvorio u Virovitici, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Radi se o jednom od najznačajnijih sajmova gospodarstva u Hrvatskoj, za kojeg kažu da "ima dušu.” Na ovogodišnjem sajmu u VIROEXPO sudjeluje 550 izlagača iz 27 zemalja, a zemlja partner je Češka.

Hrvatski premijer Plenković i predsjednik Gospodarske komore F BiH dr. Marko Šantić razgovarali su o potrebi intenzivnije suradnje HGK i GK FBiH, te nastupu hrvatskih tvrtki na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, na kojem će Hrvatska biti zemlja partner.

Plenković je razgledao je štand GK F BiH i Posavske županije, a domaćini su mu uručili prigodne darove.

U Plenkovićevoj pratnji bili su ministar gospodarstva i poljoprivrede RH Tomislav Tolušić, potpredsjednica Vanjkopolitičkog odbora Europskog parlamenta Dubravka Šuica, te drugi dužnosnici.


Informacije za privrednike  koronavirus (COVID 19)